Granträsk Såg AB - Din flexibla hustillverkare
Offert

Offert

Drömhuset blir verklighet! Vi hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt. Oavsett om det gäller bostadshus, fritidshus, flerfamiljshus, attefallshus, garage, maskinhall, stall eller annan komplementbyggnad, så har vi lösningar för dig.

Boka ett möte idag och påbörja resan!

1. Utformning och design 


Vi hjälper dig utforma och konstruera ditt framtida byggprojekt utifrån dina önskemål och behov. Boka in ett möte där du står i fokus! Tillsammans pratar vi om hur du vill leva och hur ditt drömhem ser ut. Har du redan färdiga ritningar kan du hoppa direkt till offertförfrågan. Efter konsultation erbjuder vi både enklare ritningar som offertunderlag eller kompletta bygglovsritningar.

planera ditt husbygge

3. Genomgång av offert


Efter lämnad offert är du välkommen att boka in en tid där vår säljare går igenom offerten med dig och gör eventuella ändringar och tillägg utifrån dina önskemål och behov. Du kan även besöka vårt kontor för att titta på varuprover av takplåt, paneler m.m.

drömhuset blir verklighet
bygglovsritningar

2. Offertförfrågan


Med hjälp av offertunderlaget/bygglovsritningen som vi har tagit fram i samråd med dig, alternativt den färdiga skiss/ritning som du redan har och skickat in, kostnadsberäknar vi ditt byggprojekt. För att kunna ge ett så bra pris som möjligt behöver vi även en del kompletterande information, denna lämnar du enklast genom att fylla i vårt offertformulär.

flexibla väggblock i storformat

4. Beställning


När du är nöjd med offertens omfattning och känner dig redo att lägga en beställning rekommenderar vi att du ringer din säljare eller kundtjänst. Vid beställningstillfället bokas en leveransvecka och datum för eventuell monteringsstart. I samband med beställning upprättar vi orderhandlingar i form av ordererkännade och entreprenadkontrakt (ABS). Vid behov  tillhandahåller vi K-ritning med teknisk beskrivning av väggar, mellanbjälklag och tak.

Få en kostnadsfri offert

Vi hjälper dig bygga ditt drömhus

Fyll i formuläret nedan, samt skicka eventuella ritningar till info@grantrasksag.se så hör vi av oss!

Behöver du hjälp med att fylla i formuläret eller vill du hellre ringa oss?

Offertformulär

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Träfönster
Aluminiumbeklädda
Energiglas
Svanenmärkta fönster med varm kant och energiglas
Spaltventil
 
 
 
Stomme och yttertak (oisolerat)
Färdigt utvändigt
Prefabricerade mellanväggar nedre plan inkl resning
Ingen montering
 
 
 
 
 

Kom ihåg att skicka in din ritning/skiss via
e-post till info@grantrasksag.se