Väggblocksstomme med stor flexibilitet

Vi bygger husstommar med korslagd regelstomme där ytterväggarna leveras i väggblock med öppen insida. Isoleringsgraden anpassas efter era behov och önskemål i enighet med aktuella byggregler. Isolering, reglar och invändigt skivmaterial medföljer och monteras efter stomresning för att garantera en torr och tät yttervägg. Ni väljer själv hur mycket montering ni vill ska ingå. Självklart kan vi även leverera en komplett husstomme med fönster och dörrar.


Single image

Vid korsreglad yttervägg placeras Bison vindduk mellan luftspalt och reglar, medan ång- och fuktspärren placeras mellan den bärande trästommen och den invändiga regeln. Detta gör konstruktionen mer lufttät då luften står still i ytterväggen och elkablar kan installeras innanför ång- och fuktspärren utan genomgående hål.

Vi utför ej el, VVS, grund och ytskikt. Detta innebär att det är ni, eller om ni utser någon annan person, som samordnar bygget och utser entreprenörer för installation av exempelvis vatten, värme och ventilation.

Vi monterar efter era behov. Vanligtvis hjälper vi till med stomresning och insättning av fönster och ytterdörrar, men vi kan även hjälpa till med montering av hela byggsatsen. Meddela oss de önskemål ni har så återkommer vi med offert.


Vad kan vi göra för er?

1

Bygglovsritningar

Vi utformar ritningar efter era önskemål och behov och kan hjälpa er med konstruktionslösningar.

2

Offertförfrågan

För att lämna offert behöver vi skalenliga ritningar för att kunna beräkna materialåtgång. Vi behöver även veta leveransadress, önskemål om särskilda materialval och montering.

3

Möte

Efter lämnad offert får ni gärna kontakta oss för möte där vi kan gå igenom offerten och göra eventuella ändringar och tillägg utifrån vilka önskemål ni har.

4

Beställning

Vid beställning bokas en tid för leverans och monteringsstart och vi skriver ett ordererkännade och entreprenadkontrakt (ABS18).